Friday, 28 July 2017

Shopping di Lazada Big Baby Fair

Klik di sini
Shopping di Lazada Big Baby Fair| Lazada Big Baby Fair kini kembali lagi tau korang. Pelbagai barangan dan keperluan bayi seperti susu formula, permainan, pakaian, pampers dan keperluan lain dengan promosi diskaun sebanyak 80%. Wauu best sangat ni. Mana-mana ibu-ibu dan bakal ibu tak perlu lagi nak bersesak ke ekspo bayi yang padat dan sendat tu heheh. Klik je mana yang berkenan dan tunggu barang sampai ke rumah.

Pelbagai jenama turut sertai kempen ini. Antaranya ialah Drypers, Huggies, Sweet Cherry, Poney, Genki dan sebagainya. Dah kena sangat ni tambah gaji pun baru masuk aritu. Bolehlah shopping banyak-banyak kan. Lazada Big Baby Fair ni berlangsung dari 26 Julai sehingga 30 Julai 2017. Masih ada masa lagi nak memborong ni.

Bukan itu sahaja, jualan kilat turut diadakan bagi barangan terpilih dan apa yang penting kos penghantaran adalah percuma. Haaaa percuma? Ye betul, penghantaran adalah percuma. Eh mana nak dapat macam ni tau rugi tak grab sekarang. Habis nanti jangan menyesal pulak.

Oh ye, sebelum terlupa ibu yang nak memborong pampers untuk anak inilah masanya tau. Harga yang ditawarkan semuanya harga tak masuk akal. Aish tak boleh jadi ni. Kinah pun tak terkecuali nak memborong ni.  Nak dapat harga pampers yang murah-murah bolehlah klik di sini

Klik di sini
Mamy Poko pun tak terkecuali dengan kempen ni. Pada ibu-ibu yang menggunakan Mamy Poko untuk si manja anda, bolehlah memborong di Lazada. 


Ekhm istimewa untuk pemegang kad CIMB Bank, korang boleh menggunakan kod di atas untuk diskaun. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Tunggu apa lagi masa sedang berjalan. Ingat tau sehingga 30 Julai 2017 ni sahaja. Masih ada beberapa hari lagi ni. 

No comments:

Post a Comment