Sunday, 2 July 2017

Jom Detox Dengan KCT & SDT


Lepas beberapa hari ada di kampung, pergi beraya, makan itu, makan ini sekarang ni dah sampai masa kita mencuci segala toksin yang ada dalam badan ni ha. Perut pun dah buncit padahal memang buncit pun heheheh. 

Cara kinah detox dengan cara mengamalkan Detox Medina Desire sangat mudah dan sesuai la dengan ibu-ibu yang tak sempat nak buat air detox sendiri. Siapa pernah dengar Medina Desire? 

Sekarang ni kinah mengamalkan detox satu cawan Slimming Detox Tea (SDT) sebelum tido dan satu cawan untuk pagi Kaki Cantik Tea (KCT). Apa yang best dengan KCT dan SDT ni, cirit-birit memang tak da. Biasa je. Bestkan
KELEBIHAN KAKI CANTIQ TEA : 
  • Dirumuskan daripada bahan khas & 100% dry herbs malah tiada bahan kimia
  • Mengecilkan paha
  • Mengecilkan lengan
  • Mengurangkan air yang berlebihan dalam badan
  • Melawaskan pembuangan air kecil
  • Mengurangkan selera makan
  • Cepat berasa kenyang
  • 1 Packet ada 17 sachet
  • 1 Sachet boleh guna dalam 2kali (Jimat kan!)
  • Hanya minum sehari sekali sahaja iaitu Minum time pagi sebelum sarapan
  • Tidak akan menyebabkan cirit birit
KELEBIHAN  SLIMMING DETOX TEA : 
  • Mengempiskan perut yang buncit dengan pantas
  • Membuang lemak degil
  • Menyelesaikan masalah Obesiti
  • Menyelesaikan masalah Sembelit
  • Menurunkan paras gula dalam darah
  • Menurunkan tahap kolestrol 
  • Membuang lebihan angin dalam badan
  • Menurunkan berat badan dengan pantas sehingga 6kg dalam masa 14hari sahaja !
  • 1 packet ada 17 sachet
  • 1 sachet boleh digunakan sebanyak 2 kali
  • Hanya diamalkan pada waktu malam aje
  • Tidak akan menyebabkan korang cerry berry 
  • Lelaki Perempuan boleh amalkan kecuali IBU MENGANDUNG  http://intanbeautycenter2.blogspot.my
Nak mencuba? Boleh dapatkan di Lazada dan klik sini

No comments:

Post a Comment