Thursday, 13 July 2017

Beli Novel Harga RM10.00

Fuhh macam tak percaya je novel harga RM10.00. Selalunya harga preloved je tu. Tapi novel yang kinah beli ni bukan preloved tau. Siap berplastik lagi. Tak hairan la novel ni murah sebab novel ni untuk clearing stock.

Pada asalnya semalam nak beli susu untuk Thahirah. Entah macam mana ternampak pulak tanda harga buku RM9.99. Kinah pun pergilah ke rak tu. Ehh novel la. Selalunya pasaraya TF di Behrang 2020 ni jual buku mewarna dan buku cerita budak-budak je. Apa lagi kita grab satu. Hehe
Ni la novel RM10.00 tu. Masih cantik lagi

Mungkin ada antara korang yang dah baca dah novel ni. Kinah ni baru nak baca. Nanti bila kinah dah baca nanti, kinah review. Sekarang ni tengah baca novel Lelaki Paling Ohsem. Sudah baca novel tu kinah review tau.

5 comments:

  1. untung kalau beli novel yang preloved ni , murah belaka , kualiti pun masih elok

    ReplyDelete
  2. murah tu...dh lama xbaca novel2 ni

    ReplyDelete
  3. huhu bestnya.. lama dah tak beli novel haha

    ReplyDelete
  4. Uikk, untungnya sis sebab buku baru tapi harga murah, tebal pulak tue.. =)

    ReplyDelete
  5. Sha pun ada nampak novel-novel nie tapi budget belum ada.. Hehehe..

    ReplyDelete