Saturday, 1 July 2017

Baru Nak On Mood Blog

Bila time raya ni mood blog semua ke laut dalam. Majoriti macam tu. Iyela musim raya macam ni la nak berkumpul semua sedara mara dekat mahupun jauh. Lupakan seketika mood blogging. Kiranya lama juga la off. Bila nak on balik Allah mati kutu. Ape la nak dimulakan. UV dan PV pun ke laut juga ni. 

Nak mula dari mana pun tak tahu. Hmm macam mana raya? Best tak? Ke makan mood makan lemang lagi ni. Kinah idak le. Cukuple. Awak sampai demam+selsema ha. Cukup satu pakej. 

Mana yang bertunang tu, Selamat Bertunang. Mana yang baru mendirikan masjid tu, Selamat Pengantin Baru dan juga buat semua kawan blogger Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin.

4 comments:

  1. Selamat hari raya Kinah. Maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya jugak ❤

    ReplyDelete
  3. aida ari tu time raya, terkenang-kenangkan blog.
    just takde time nak log in :)
    sebok braya ke sana ke mari.

    ReplyDelete