SGshop “Jom Shopping!” Contest

Assalamualaikum dan selamat pagi. Kali ni kinah nak mencuba nasib nak join contest ni. Haritu ada masuk contest ni tapi tak ada luck. Tak ape la. Kita cuba lagi jangan putus asa. Kali ni kinah nak join contest  SGShop di www.ayueidris.com pula

Cara penyertaan

1)Buat satu entry bertajuk: SGshop “Jom Shopping!” Contest

2) Pastikan banner contest ada di dalam entry contest anda

3) Jawap 2 soalan berikut:

  • Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?
  • Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.
4) Komen di blogpost ini link entry anda

5) Share entry anda di Facebook wall anda dengan hashtag #AyueIdrisXSGshopMalaysia

A1 : Apakah servis yang SGshop tawarkan
SGshop mula ditubuhkan sejak Ogos 2011 di Singapura dan berkembang di Malaysia pada Mac 2015. Didaftarkan sebagai syarikat tempatan di bawah nama SGshop Ecommerce Sdn. Bhd. (1123326-T). SGshop menyediakan perkhidmatan yang terbaik kepada pengguna untuk membeli barangan daripada laman web e-dagang China iaitu Taobao. 

Lebih 1000 barangan ditawarkan yang terdiri daripada pelbagai kategori seperti barangan elektrik, perabot, pakaian, kecantikan, kesihatan dan sebagainya. SGshop akan memastikan segala pesanan pelanggan berada dalam keadaan baik dan selamat serta dihantar pada waktu yang ditetapkan. 

SGshop turut bekerjasama dengan logistik dan syarikat penghantaran ekspress yang terbaik bagi menjamin kualiti barangan yang diterima oleh pelanggan. SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai bank bagi memastikan proses pembayaran dilakukan dengan selamat dan cekap.

A2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia

Pilihan 1

Kenapa nak beli item ni? First impression bila tengok set ni kinah dah jatuh hati. Kinah memang suka Eropah Style ni. Bolehlah dibuat untuk hiasan untuk raya nanti. Tengok tu, rekaan yang unik memang vavavom. Kalau menang contest ni kinah nak grab dua set. Satu untuk kinah satu lagi untuk mak kinah. Nak bagi present birthday nanti. Mak kinah memang minat set macam ni. Mesti dia suka.

Pilihan 2

Dah lama sebenarnya mencari macam ni. Lebih mudah, lebih jimat ruang dan tahan lama. Apa yang best wardrobe ni transparent. Senang nak cari baju yang kita nak dan kalau nak pindah nanti tak payahla nak keluarkan baju tu semua.

Pilihan 3

Kinah nak yang ni sebabnya senang nak membakar ayam. Mangkuknya transparent jadi kita boleh tengok sama ada ayam kita tu dah masak atau pun tidak. 

Itu je tiga barang pilihan kinah. Semoga ada luck untuk kali ni. In Sha Allah.





You Might Also Like

2 Pengomen Tegar

  1. Good luck dear😘😘

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete