BE

CPUV -Seri Pajam Development

Alhamdulillah rezeki bulan Ramadhan. Dapat satu lagi CPUV daripada Nuffnang walaupun PV kinah tak macam orang lain sampai beribu riban. Sis jeles hukhuk. Ok lah, kita cerita pasai iklan pulak ye.  Kali ni daripada Seri Pajam Development. Seri Pajam Development ni syarikat apa?

Seri Pajam Development merupakan  syarikat hartanah. Ala yang bina rumah tu. Haa siapa yang tengah mencari rumah untuk kediaman sendiri tu bolehla cuci mata kat website Seri Pajam. Banyak juga projek perumahan tengah on progress. Mana tau kena dengan bajet korang kan. Selamat mencuci mata ye.

Ni webistenya.

You Might Also Like

7 Pengomen Tegar

  1. Tahniah yer . CCL oun kejap lagi nak check nuffnang ..mana tahu melekat iklan yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih CCL. Haa check lekas... sangkut alhamdulillah

      Delete
  2. Wah lebat cpuv kinah. Mama pun alhamdulillah Ada gak.cpuv tapi income sgt ciput huhu.. nuff merajuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah MamaPP walaupun lebat income takde la banyak mana pun huhu

      Delete
  3. Nurul still tak dapat lagi sebab guna nuffnang baru.. nuffnang lama tak boleh bukak da.. huhuhu.. memang susah pada awalnya.. In Sha Allah nanti senang je kan :D

    ReplyDelete