Segmen Blogwalking & Bloglist By Miss Banu


Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Lama kinah tak join segmen. Biasalah kekangan masa. Kadang-kadang bila nak join tak kira la segmen ke giveaway akan muncul satu masalah. Nak tau apa masalah tu? Hmmm mengeluh sekejap.. Kinah tak tau kenapa la tak boleh nak follow walaupun dah cuci cookies tu semua. Jadi kinah hanya join mana yang kinah dah follow dulu-dulu. Terpaksa jadi selective. Sombongnya kan. Huhu pasrah je la korang nak kata apa. Ok lah tak perlu nak membebel panjang-panjang. Jom ramai-ramai kita support rakan blogger kita simple je syaratya. 

Oh ye, lupa pulak ada orang tu baru je sambut birthday die. Jadi kinah nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada Miss Banu kita semoga dipermudahkan segala urusan, dimurahkan rezeki dan berbahagia dengan insan tersayang. 

Ni kek birthday tuk Miss Banu. 

You Might Also Like

2 Pengomen Tegar

  1. Assalamualaikum,

    mya singgah blogwalking dari segmen yang sama.

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    ReplyDelete