Wednesday, 1 March 2017

CPUV ~ Mamee Monster Bizkid

Saje je nak cek akaun nuffnang walhal dah tekan cash out kot-kot ada yang sangkut. Rupa-rupanya memang ada yang sangkut. Alhamdulillah masih ada lagi iklan cpuv. Agak lama juga tak dapat cpuv lepas tukar template aritu. Moga lama sikit bergerak dalam ni la ye. Iklan kali ni Mamee Monster Bizkid. Jadilah rezeki hujung bulan.


Haa tengok tu dah tinggal RM0.00 sen haha. Biasalah dah hujung bulan.

1 comment:

  1. Tahniah ye, sy dah remove dah mak cik nuff ni..tak nak bagi sikit pun dgn kite, merajuk sgt ahaha..

    ReplyDelete