Tuesday, 13 December 2016

Kerana Buntat


Tengok keyword kinah untuk minggu ni majoriti cari Buntat. Buntat sekarang dah trending. Lakonan Buntat berjaya menyentuh hati penonton 7 Hari Mencintaiku. Walaupun scene Buntat tak banyak sedikit sebanyak telah memberi kesan kepada penonton. Walaupun cerita ni tiada kaitan dengan hidup atau pun yang dah tiada, kita sebagai penonton perlulah mengambil iktibar apa yang telah ditayangkan itu. Orang yang paling kita benci, orang yang langsung kita tak nak tengok pun muka dia satu hari nanti dia akan tolong kita dan bila dia dah tiada barulah kita rasa menyesal atas apa yang kita dah lakukan padanya. Panjang lebar pulak mengomel hari ni. Bila anak dah tido, inilah masa nak menggodek blog. 

Disebabkan kinah update pasal Buntat semalam pageview kinah dah mencecah seribu lebih. Famous adik Buntat kita ni ha. Semoga lepas ni ada la watak yang sesuai untuk Buntat dan satu lagi kalau ada anugerah pelakon pembantu lelaki terbaik memang Buntat layak yang terima anugerah tu.

2 comments:

  1. Memang trending. Sana sini cakap pasal buntat

    ReplyDelete
  2. same la kinah ... Unni tiba pv naik 1k sebab buntat.. huhuhuhu

    ReplyDelete