Saturday, 1 October 2016

Selamat Datang Oktober


Assalamualaikum semua. Pejam celik dah bulan Oktober. Sekejap je masa berlalu kan. Selamat datang bulan baru. Selain kita menyambut bulan baru iaitu Oktober jangan kita lupa pada bulan ni juga kita akan menyambut bulan Islam yang baru iaitu Muharram. Semoga kita semua sentiasa positif ceria pada hari yang mendatang. 

Hari ni adalah hari yang baru yang mana kita sendiri tak pernah pun alami dan kita tak akan laluinya pada hari yang lain. Nikmatilah hari ni seperti esok tiada lagi hari yang sama pada hari ini.

Haha berfalsampah pulak. Walau apa pun semua have a nice day.

7 comments:

  1. semoga bulan oktober lebih baikk dari bulan sebelum :)

    ReplyDelete
  2. New target, let do something better than past day...
    eheehe..salam kunjung balikkk ~

    ReplyDelete
  3. salam maal hijrah...

    pssttt.. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #26

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/10/senarai-url-blog-26.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete