Beauty Box Giveaway by SallySamsaiman

Assalamualaikum semua. Kali ni kinah nak join giveaway daripada cik sally kite ni ha. Kinah dah lama dah follow blog cik sally kira-kira dalam 2 tahun jugak la. Nak join giveaway ni simple je follow blog sally like fan page sally di facebook. Twitter ke instagram kinah tak pakai. Selain syaratnya follow tadi kita kena ceritakan sedikit mengenai produk yang kita pakai. Ala simple je. 


Nak join tekan banner ni


Ok untuk menepati syarat kinah kena cerita serba sedikit mengenai produk yang kinah pakai. Kinah pakai produk safi balqis ni sejak dari zaman universiti lagi. Dah bermacam-macam produk yang kinah pakai akhirnya produk safi juga yang sesuai dengan kinah. Pakai safi ni memang best dapat membantu memutihkan wajah seawal 2 minggu je secara konsisten. Memang dah tak guna produk lain dah. Safi tetap di hati.


You Might Also Like

16 Pengomen Tegar

  1. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. dari GA yg sama :)..all the best..

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kinah dah terjah semua org sally hihi.. siapakah yang bertuah tu? Kinah ke? Hihi

      Delete
  5. Hi, datang menyinggah..tQ datang melawat ke blog saya yang tak sebaper itu..hehe
    Gud Luck jugak tau..saya pun joint GA sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome cik fieza. Time kasih juge sudi dtg teratak kinah ni

      Delete