Thursday, 20 March 2014

Alhamdulillah CPUV Ke 4 & 5


Assalamualaikum semua. 

Hari ni hari rest day kinah jadi rest la sungguh-sungguh dekat rumah. Sebenarnya bos suruh kinah kerja hari ni, bila kinah fikirkan balik jangan kerana duit badan yang binasa. Baik duduk diam-diam dekat rumah bersantai hahaha. Bila dah bersantai, kinah rasa inilah masa untuk kinah bukak blog yang hidup segan mati tak mau ni. Selain bukak blog, kinah bukak Nuffnang tengok pada bahagian earning. WAAAAAAA terkezut mak bila ada 5 iklan yang tengah on going. Biar betullllll!!!! Tapi itulah kebenarannya. Tak sangka Nuffnang masih sayang kinah, bagi peluang lagi pada kinah dapat CPUV. Dulu kinah pernah curang dengan Nuffnang, kinah pasang KOmli. Tapi bila difikirkan balik baik kinah pasang balik Nuffnang. Senang kojer teman. Kali ni kinah dapat 2 CPUV tau. satu 19 hb dan satu lagi 20 hb. Alhamdulillah rezeki. Kinah sebenarnya pelik jugak, sebabnya UV kinah tak la banyak macam dulu. Sejak kerja ni UV kinah jatuh. Satu hari ada la dalam 20 UV je. Itu kinah pelik.Sebab dulu kalau nak dapat CPUV ni UV kena 100 lebih dalam satu hari. Kinah punya UV jauh dari target. Syukur dapat jugakkan. CPUV ke 4 dan 5 kinah daripada Tesco Online March Mother dan satu lagi Digi-Project Red.

Kinah tak dapat nak printscreen yer disebabkan internet slow. So pada sesiapa yang datang singgah sini, kalau rajin tekanlah iklan yang atas tepi dengan tengah tu yer. Terima kasih Nuffnang, terima kasih semua



9 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah zumal. kinah pun tak sangka dapat cpuv.

      Delete
  2. alhamdulillah...rezeki kan kinah...tahniah! nana pun dapat jgk..hihi,murah hati betul nuffnang bulan ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah jugak pada nana. tula murah hati nuffnang bulan ni. Harap bulan depan pun masyukkk jugakkan :)

      Delete