Wednesday, 19 February 2014

Semakin Ketandusan Idea

Assalamualaikum semua...

Perasan tak lately kinah jarang updatekan (bajet retis la tu huhu) Sebenarnya kinah kadang-kadang tak tahu nak update ape bila intenet laju macam Usain Bolt tapi bila time intenet slow rupa siput mulala idea datang mencurah-curah. Sabor je la. Aritu blogger cik Amal tanya kinah pasai segmen pencarian Bloglist Februari aritu dah tamat ke? Sebenarnya cik Amal kinah dah anjak tarikh pada 3 Februari aritu tapi disebabkan tiada sambutan yang menggalakkan kinah rasa baik kinah batalkan dan hadiah tu akan dipostpone pada segmen yang akan datang. Kinah lupa nak info sebab keadaan intenet yang tak berapa mesra alam masa tu. Maaf sangat-sangat pada yang join tu. Harap sangatla ada sambutan masa tu. Sekarang ni kinah tengok terlampau banyak segmen dan giveaway yang sedang rancak berjalan pada masa ni. Dulu kinah memang rajin join giveaway, segmen semua tu tapi sekarang kinah dah mula kurangkan penglibatan kinah bukan tak nak bagi support, tapi disebabkan terlampau banyak syarat kinah terpaksa fikir 2 3 kali nak join takot kouta intenet habis nanti bising adik-adik teman sebab diorang tak leh online huhu. Selain daripada tu, ditambah pula dengan sambal malas nak bukak laptop nak tunggu loading menyebabkan bertambah penyakit malas kinah ni. Kinah bukak laptop kalau teringin nak tengok movie yang kinah sempat ambil daripada adik masa cuti raya Cina dulu.

PSS: Esok kinah ada inteview dekat Jobs Malaysia doakan kinah berjaya yer. Terima Kasih semua.

10 comments:

  1. all the best in your future undertakings kinah...

    ReplyDelete
  2. Dulu kami pun rajin join banyak-banyak sekarang takde masa dah..

    ReplyDelete
  3. selalu sangat macam tu kn? time tenet slow tu la idea datang mencurah2.. hehe.. btw, gud luck for ur interview kinah.. :D

    ReplyDelete
  4. gud luck!!wish u all the best!!
    neway,,sy newborn in blog's world..jgn lupa follow sy ye..thanx..:)

    ReplyDelete
  5. gud luck!!wish u all the best..
    neway,,sy nie newborn in blog's world..visit my blog n do follow me..thanx...:)

    ReplyDelete
  6. Good luck for interview k :)
    Hope lepas ni semangat Kinah untuk berblog tu kembali yer ;)

    ReplyDelete
  7. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  8. good luck cik kinah.. utamakan apa yg penting dulu ye.. =)

    ReplyDelete