Sunday, 19 January 2014

Jom Join WhoHAA!.com

Assalamualaikum semua. malam ni kinah tak da buat apa-apa, so malam ni kinah nak share sikit pasai satu laman web yang menawarkan hadiah percuma. Sapa yang tak nak hadiah percumakan. Apa yang perlu korang lakukan ialah dengan menjawab beberapa soalan mudah untuk mengumpul point. Bila point dah cukup, bolehla tebus barang yang korang minat. Memang sebenarnya dah agak lama orang promote laman web ni cuma kina je yang tak berapa rajin nak post hukhuk.

Pada yang nak join, boleh klik kat atas ni tau

Lepastu ikut step yang diberi ^_^

1 comment:

  1. Byk juga tgk org citer psl ni,tp akk x join lg.hihi

    ReplyDelete