Monday, 9 December 2013

Dapat RM75 Dari Reddelima

Assalamualaikum semua, syukur sangat-sangat rasanya haritu pihak Reddelima contact kinah beritahu kinah sepatutnya tulis 3 artikel kemudian diorang akan bayar sebanyak RM25 untuk satu artikel, kiranya diorang akan bayar sebanyak RM75 kepada satu laman web tu, oleh sebab tiada feedback daripada admin page tersebut, pihak Reddelima buat keputusan untuk bank in je duit tu pada kinah. Rezeki tergolek alhamdulillah. Kinah baru je berkira-kira nak save duit tu, adik kinah pulak ajak hang out pulak. Hmm ok gak tu bolehla beli barang yang dah nak habis tu heheheh...

Ha tengok gambar tu betapa gembiranya dia dapat shopping, begitu jugak kinah hehhe. Excited nak keluar ni, ececece macam nak keluar dengan encik abang pulak. Keluar dengan encik abang pun oraitt jugak dia pun suka shopping-shopping ni hehheeh. Kalau ada diskaun lagi best, kalau ada year end sale lagi syokkkkkkk
Cepat-cepat list nak beli ape nanti yer hmmmmmm

24 comments:

  1. wa, masyuk. syukur alhamdulillah ya kinah. erk. da tukar template blog :)
    PG dtg isi tabung sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihik alhamdulillah PG, :) Tenkiu PG

      Delete
  2. alhamdulillah.,..rezeki kinah..:)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...tahniah kinah:)

    kinah tadi baru jenguk entry fatin liyana,best betoi web dia share tu,,,murah2!ase nak beli je semua....huhu

    http://www.nile.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nana, kinah pun dah terjah blog fatin liyana tadi, memang best la. rase nak borong je hahha

      Delete
  4. wah murah rezki kinah..shoping sakan la nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah asha :) xde la sakan, beli apa yg patut je :)

      Delete
  5. wah tahniah kinah...eh dah lainlah blog kinah...nampak sangat lama gila tak bw akak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tenkiu kak farah, heheh takpe fahm2, akak kan tengah dlaam pantang :)

      Delete
  6. wah tahniah!!
    banyak gak tuu... rezekii akhir tahunn.. huhu

    ReplyDelete
  7. wah ade kemajuan yg berdesupp tu..kalah makcik camni

    ReplyDelete