Twitter Seks???


Assalamualaikum semua, kali ni kinah nak cerita sikit mengenai stats untuk minggu ini. Hmmm sabar je la bila tengok keywords kinah untuk minggu ini. Cuba baca apa yang kinah dah circle tu, "twitter seks" amenda ni weh, HANGPA INGAT BLOG KINAH NI BLOG LUCAH KE??? eeeeeeeee geramnya, Twitter kinah tu cuma aktif untuk sertai Giveaway dan iklan sahaja. Tak ada cerita pasai seks pun. Agak-agakla pun. Masih ada lagi ye orang macam ni, daripada korang search benda macamni lebih baik search artikel yang bermanafaat, yang bagi input, and gain your knowledge. Janganla rosakkan pemikiran anda tu. Tapi tak hairanla sekarang, cuba tengok baru-baru ni, ada budak berani update status "Yes akhirnya dapat teruna dia" Nauzubillah, apa nak jadi dengan dunia sekarang, pengaruh media massa terlalu banyak sangat. Movie pun banyak adegan-adegan yang tak sepatutnya. Harap ibu bapa pantaulah dengan siapa anak-anak anda berkawan, pantau aktiviti mereka ketika melayari internet. Hmmm 


You Might Also Like

12 Pengomen Tegar

  1. setakat ni masih belum jumpa lagi keyword yang pelik2 kat bubblynotes...

    ReplyDelete
  2. erkk macam nie punya org pown ada? harap dekat stat hana tak jumpa la benda2 ngarut mcm nie. -_-

    ReplyDelete
  3. Sape lah yang cari benda merepek repek tu, tak keje lain ke ape..

    ReplyDelete
  4. mun pun xde lagi jumpa keyword pelik2..hehe

    ReplyDelete
  5. Akakpun ada dapat ni, tajuk keywordnya, senarai blog lucah. Apa ke gila diorg ni

    ReplyDelete
  6. huuhuh..camne nk check keyword tu kat blog kite ek kinah? ajar meh... :)

    ReplyDelete
  7. skg ni bersepah la kin bnde2 cmni..kekadnag yg pelik nye bdk2 bawah umur je pn da pndai..hurmm belaja pn xabis da menggatal ngalah kn owg da kawen..baru2 ni kes yg dlm fb tuh..Kin da tgk x video tuh?

    ReplyDelete