Friday, 1 November 2013

Mereka Insan Terpilih Oleh Random Untuk Bloglist November

Assalamualaikum semua...

Mulai esok mereka dibawah ni akan masuk dalam bloglist Kinah, mai pakat cek nombor kot-kot ada kena dengan Mr Random ni. Janji nak masukkan 10 je kan, kinah fikir semasak-masaknya kinah ubah fikiran kinah masukkan 20 bloglist. Cek link dibawah ye. Sori tak boleh nak tunjuk satu-satu kotak random tu nanti panjang berjela entri ni haaa

  1. http://athirahkitty.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  2. http://meyrahumeyrah.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  3. http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  4. http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  5. http://puangojes.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  6. http://areinazlan.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  7. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  8. http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html
  9. http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  10. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  11. http://jannaharyanna.blogspot.com/2013/10/segmen-pencaria-blogist-bulan-november.html
  12. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html
  13. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  14. http://kechik-duniakudisini.blogspot.com/2013/10/segmenpencarian-bloglist-bulan-november.html
  15. http://mylovekasih.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  16. http://nerd2aku.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  17. http://nanakimie.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
  18. http://blogashalya.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  19. http://lisa-hlovate.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html
  20. http://misshunymadu.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html
Mana yang tak tersenarai tu jangan sedih, bulan Disember kinah buat lagi ok....


17 comments:

  1. huwaaa tak terpilih.. sedih.. *sambil jalan hentak2 kaki berlalu pergi* hahaha tahniah pade yg terpilih :)

    ReplyDelete
  2. huhu janganla gitu aefa, nanti kinah buat lagi yer

    ReplyDelete
  3. ika tak dapat join segmen kinah, tak tahu pun sebab tak sihat lama aritu, tak sempat blogwalking,
    anyway, tahniah kepada yang terpilih :)

    ReplyDelete
  4. *kembali jalan sopan santu* baiklah~~ aefa akan join lg. hihi

    ReplyDelete
  5. alaaa.. tak terpilih pon..
    takpe, bukan rezeki.. hihi..

    ReplyDelete
  6. xpe la ika, nanti bulan disember join ye, Ha macamtu la Aefa :)

    ReplyDelete
  7. anne, mr random yang pilih :) nanti cuba lagi yer

    ReplyDelete
  8. kita takde...kita nak g merajuk bawah meja...kita sedih...

    hikhikhik :P

    ReplyDelete
  9. trima kasih kinah blog kita terpilih..t kita masukkan blog awak kat bloglist kita juga :)

    ReplyDelete
  10. Punyelah gigih baca satu-satu sampai no. 20, rupa-rupanya blog ku tak tersenarai. Hahahaha... Tahniah kepada yang terpilih. :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... No15. Thanks dik Kinah... Oh n thanks to mr/mrs random.org too... Hihi

    ReplyDelete
  12. Diriku kecundang....:(
    Hahahahah tahniah pada yang terpilih :)

    ReplyDelete
  13. wah,ada rezeki nana..hihi...tq2:)

    ReplyDelete
  14. eehhemm tb no 3 alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  15. thank youuu , hehe kite terpilih =)

    ReplyDelete
  16. yeayyy , thanks kite terpilih =)

    ReplyDelete
  17. Tahniah pada yg terpilih..
    Eira x tersenarai..
    Huhuhu..
    Apa2 pun..
    Eira tetap akan BW semua blog peserta..
    ;)

    ReplyDelete