Thursday, 14 November 2013

Mana Mama As Menghilang??

Assalamualaikum semua, perasan tak mama dah lama tak update entry. Perasan kannnn, Kalau tak silap kinah dah dua minggu mama menyepi. Kemana mama last entry mama pada hari Jumaat 1 November 2013. Harap mama sihat hendaknya. Rindu pada mama, mama ni antara blogger yang sering berkunjung ke sini. Bila dah lama tak menyinggah rasa sunyi pulak. Kinah harap mama sihat ye. Nak kenal lebih lanjut siapa mama yang kinah maksudkan, korang semua boleh klik di banner bawah ye.


12 comments:

  1. tu la,saya dah lama dah perasan...pelik jugak tiba2 je mama menghilang kan... setiap hari saya tengok bloglist saya,tengok blogger yg update entry...saya tengok entry mama tak terupdate pun...semoga mama sihat...rindu dgn mama

    ReplyDelete
  2. Haah,,sblm ni pn dia ada bg tau kemungkinan besar akan hilang dari dunia blogger kan..hope mama come back,kalau ari2 ada je kunjungan darinya ke blog akak.hihi

    ReplyDelete
  3. betul tu, dah banyak kali singgah blog mama tapi msih tak apdet2 lagi pun.. hope mama ok je..

    ReplyDelete
  4. yap last entrynya jumaat 2 minggu lepas kan..mama pun rajin singah blog kita.

    ReplyDelete
  5. betul tu kinah. akak pon perasan gak

    ReplyDelete
  6. yup, lama juga tak nampak, maybe takde internet coverage kut...

    ReplyDelete
  7. a'ah perasan..harap+ mama okay ja :)

    ReplyDelete
  8. cik nor perasan jgk...mana dia mghilang..?

    ReplyDelete