Hadiah Dari Reddelima Selamat Sampai

  • Tuesday, November 12, 2013
  • By Kin Naz
  • 4 Comments

Assalamualaikum semua, alhamdulillah, akhirnya hadiah dari Reddelima sampai juga akhirnya. Terima kasih kepada penganjur dan sponsor yang hadiahkan kinah sepasang pyjamas. So nice dan molek sangat dengan saiz badan kinah heheh. Sekarang ni nak tunggu parcel dari Sky Net pulak hadiah daripada Tshirt Mudah by Terengganu. Maafla tak dapat nak post gambar kat sini internet kureng bagus, ni pun merangkak je hehehehe. 


p.s Minat shopping tak? Klik sini banyak barang menarik 

You Might Also Like

4 Pengomen Tegar