Cara-Cara Nak Cover Malu

  • Saturday, November 09, 2013
  • By Kin Naz
  • 7 Comments



Assalamualaikum semua, kali ni kinah nak share cara-cara nak cover malu.

1. Tersepak batu: Jangan terus bangun, sebaliknyer anda baring dan terus berguling-guling hingga jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru bgn bila takde orang nampak..

2. Terjatuh basikal: cepat-cepat naik beskal anda semula dan jatuhla lagi sehingga berkali-kali supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...


3.Terjatuh tangga: terus bersilat seolah-olah anda dirasuk atau sedang berlawan dengan makhluk halus...

4. Terjatuh dalam longkang: pungutlah sampah yang ada sambil marah-marah dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka anda seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan....

5. Kalau jatuh ketika nak naik bas: jeritlah kuat-kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun tiada orang di blakang anda....

6. Kalau terjatuh di dpn bus stop: terus buat-buat pengsan sehingga ada orang membantu anda..jika takde..baring terus sampai malam dan takde orang lagi kat bus stop tu...haa...ni lah masa sesuai untuk bangun semula....


Kinah copy dari Facebook saja nak share pada semua

You Might Also Like

7 Pengomen Tegar

  1. hehehe nice sharing la kin..nnti tb amalkan er..sekurang2 nye xnmpk lee malunye ;p

    ReplyDelete
  2. Huhuhu..lau akak x nk r guling2..lg malu kot..yg no 6 tu maybe boleh la..hahaha

    ReplyDelete
  3. Eh bkn no 6..no 5..no 6. X mau lorr

    ReplyDelete
  4. hahaha..memang lawak...try buat la...

    ReplyDelete