Friday, 11 October 2013

Nuffnang??

Assalamualaikum..

Hmm aritu masalah ni berlaku pada mama, kali ni kinah pulak yang kena. Tak faham la kenapa ye, dekat manage my blog pada nuffnang cuma ada satu je skyscraper, mane pergi yang lain. Pening-pening. Kinah malas nak usik kod-kod ni. Serabut tau nak susun balik tambah internet ni tak berapa laju. Korang punya macam mana? Cuba cek korang punya pulak. Bila tengok balik, semua bahagian kinah tepek kod tu, sekarang apa yang tak kena, mungkin tengah upgrade sistem kot (Fikir postif ni) Macam-macam hal la, as long as tak ganggu CPUV kinah yang tengah rancak tu sudahla. 

20 comments:

  1. mayb nuffnang tgh update kot..

    ReplyDelete
  2. Same jugak nufnang ibu pun mcm tu letak 3 bile cek bintng ade 2. Ermmm..mls nak lyn da wat pening kpala.

    ReplyDelete
  3. sm la, iklan de je kt blog, tp kat page nuffnang, yg (large rectangle) xde..uhukk..
    tga upgrade kott. :D

    ReplyDelete
  4. setakat ni belum ada masalah lagi...

    ReplyDelete
  5. maksud kinah yang star2 tu ke.....nana xcek pulak..huhu..

    ReplyDelete
  6. mama semua hilang.. haha, gelak besar... bertambah kalut ni mama..

    ReplyDelete
  7. hana pown ad agak masalah mcm nie. hmm

    ReplyDelete
  8. farah pon jadi mcm tu gk .. pening tengok ..

    ReplyDelete
  9. sama la ngan noe...nuffnang tengah biul kut hehe...biasa gak jadi camtu sebenarnya...tp noe buat dek jer...x lama lepas tu..ok balik...

    ReplyDelete
  10. biar ja nanti dia baik sendiri la kinah, sabar ek...

    ReplyDelete
  11. Bukan kinah dengan mama je, tadi ada sorang lagipun kena jugak..

    ReplyDelete
  12. ramai yg terkena benda yg sama nampak nya..masalah nuffnang kot ni :)

    ReplyDelete
  13. sama la skrg nie coding tuk large rectangle pula masalah. sedih betul la >.<

    ReplyDelete
  14. ramainya blogger yang ada nuffnang jadi macam ni... sabar ye akak... harap2 nanti semuanya okey

    ReplyDelete
  15. insyaAllah everything's gonna be just fine..sabar je ye :)

    ReplyDelete