Thursday, 10 October 2013

Menang GA Shaklee

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, setelah sekian lama Kinah tak leh berblogwalking akhirnya dapat juga buat post ni. Bukan apa tenet slow yang amat. Nak bukak write post pun xleh. Sabor je la. Ok entri kali ni bukan nak dengar kinah bersyarah yerr, entri kali ni Kinah nak bagitau kinah baru je menang GA shaklee set diet. Alhamdulillah, tak sangka menang. Kebetulan hari jadi kinah hari ni. Suka sangat. Selain hadiah daripada akak ryna ni, kinah dapat hadiah daripada encik tunang. Nak tau ape? Senaskhah Al-Quran. Alhamdulillah. Semoga Kinah di murahkan rezeki, dipermudahkan urusan di dunia dan juga akhirat. Aamminnn



Kinah baru je menang set ni. Nanti bila dah dapat nanti Kinah post gambar.

Nak kenal siapa akak ryna kita yang bermurah hati tu???

^
^
^
^
^
^
^
^
^
Ummu Hafiey 

11 comments:

  1. wah,,tahniah kinah & happy birthday hope u dream come true..:),

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...tahniah kinah:)

    epy 24th besday:)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday kinah sayang...tak tau pun bday kinah hari ni...hehehe...May Allah bless... :)

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun kelahiran kinah..bertuah kinah ;D

    ReplyDelete
  5. tahniah kinah.. ^_^ hari jadi kinah hari ni ? sma dengan adik kak liya jugak.. heppy birthday kinah ^_^

    ReplyDelete
  6. waa..tahniah menang la..best tu dpt hadiah shaklee.

    ReplyDelete
  7. tahniah n hepi besday kinah...

    ReplyDelete
  8. akakpun makan dua benda ni, mahal tau kinah! tahniah menang

    ReplyDelete
  9. waaa.. untung2, bagus tau shaklee ni

    ReplyDelete
  10. wah ! set slimming shaklee tuh, CN pon amik set ni , tu yang dapat turun 12 kg lepas bersalin ;)

    ReplyDelete