Saturday, 19 October 2013

Kenangan Semasa Praktikal di Amanah Ikhtiar Malaysia Cawangan Ipoh

Assalamualaikum semua...

Tadi duk belek-belek folder gambar terjumpa satu folder ni Amanah Ikhtiar. Pernah dengar Amanah Iktiar tak? Hmm Amanah Ikhtiar ni merupakan satu badan untuk membantu golongan yang kurang mampu untuk berikhtiar mencari rezeki terutama kepada golongan wanita. Seronok tau kat sini bermacam-macam ragam sahabat Amanah Ikhitar (AIM). 

Dibawah antara momen yang dapat Kinah kongsi pada semua

Pertandingan boling antara sahabat AIM. kitorang pulak yang banyak interframe dalam gambar heheh

Gambar ni diambil semasa sambutan hari lahir staff termasuklah Kinah hehhe

Bengkel kek lapis, masa ni PC Fadzil tengah bagi ucapan kata-kata aluan. Kalau korang nak tau PC ni senior Kinah tau huhuhu

Sebenarnya banyak lagi Kinah nak share tapi internet tak berapa laju ini je yang mampu kinah tunjuk kat semua.. In sha Allah akan ada part 2 untuk entri ini. 





4 comments:

  1. heee..bestkan bila ingat balik kenangan2 lalu:)

    ReplyDelete
  2. assalam.. mcm mn ye nk apply intern kt amanah ikhtiar ni..

    ReplyDelete
  3. salam....

    boleh tlg terang x skop kerja untuk pelajar praktikal...

    thank...

    ReplyDelete