Sunday, 20 October 2013

I Follow U, U Follow Me

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, hari ni kinah diumumkan sebagai pemenang dalam Segemen Duo Giveaway by Aliya & FD, kinah menang magic inner neck. Ok itu cuma hebahan umum saja. Entri kali ni kinah nak cerita sikit mengenai i follow u, u follow me. Kinah tak kisah sebenarnya nak follow memolow ni, lagipun tak salahkan secara tak langsung dapat mengeratkan silaturrahim sesama blogger tapi yang menjadi masalahnya macamne kinah nak pergi blog korang jika korang tak tinggalkan link cuma yang ada nama tapi link tarak, So camne tu, nanti jangan kata kinah ni sombong pulak dah korang sendiri tak tinggalkan link korang. Lagipun di awal blog ni Kinah ada lampirkan Mister Linky so korang leh tinggalkan link kat situ senang kinah nak terjah. Mintak maaf semua ni sekadar meluahkan perasaan je.


No comments:

Post a Comment