Friday, 11 October 2013

CPUV Ke 6 Project Durian

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, rezeki tak putus-putus pada bulan ni. Mana taknya kinah dapat lagi CPUV yang ke enam. Macam tak percaya je apabila sekali lagi diberi peluang oleh pihak nuffnang untuk meletakkan iklan di Love is Simple. Kali ni iklan daripada projek durian CVP. Apa projek durian??? Hmmm apa  kata korang klik je iklan projek durian tu. Sebenarnya Kinah pun tak berpa pasti projek apa sebabnya kinah tak nampak lagi iklan tu berjalan dalam blog ni. Tak sangka pulak nuffnang kasi can letak CPUV ni, yela bukannya apa dah beberapa hari ni kinah senyap sebab tak leh nak update entri, tak leh nak blogwalking sebab internet ni dah sampai koutanya confirm trafik kinah jatuh merudum, sungguhpun gitu masih ada jugak yang sudi singgah ke blog yang tak seberapa ni. Terima kasih ye semua. Sayang korang ^_^

p/s xleh nak tepek gambar buat masa ni, syukurlah masih boleh tulis post ni ha.

11 comments:

  1. wahh kin tahniah..murah nye rezeki awk ;)

    ReplyDelete
  2. wahh kin tahniah..murah nye rezeki awk ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah kinah!:) alhamdulillah...moga murah rezeki selalu...amin,

    p/s : untuk yang ni nana xdapat.,hihi...

    ReplyDelete
  4. alhamdullilah murah rezeki awak taw :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, rezeki...tahniah, saya tumpang happy...

    ReplyDelete
  6. mama ucapkan tahniah, mama satu cpuv pun takde dear..

    ReplyDelete