Tuesday, 10 September 2013

Merajukla Pulak

Assalamualaikum..

Nampak gayanya internet kinah ni makin lama makin merajukla. Ala lepas ni susahla nak blogwalking semua.  Pada yang join segmen kinah tu teruskan berblogwalking ye. Kinah akan blogwalking blog korang selagi mana kinah mampu. Tenet ni dah makin slow bukan tahap kura-kura dah ni, tahap apa pun tak tau la huhu nak bukak blog sendiri pun lama gilerrrr loadingnya apatah lagi nak bukak blog orang lain yang siap berlagu tu. Teruskan usaha yer, Kinah akan singgah blog korang dari semasa ke semasa. ^_^

 Kalau korang alami macam kinah ni rilekla braderrrr hahaha


Senyumla sikit, alo-alo comelnye die hehhe

Ha macam tula hehehhe

cakkkkk heehehheeh ok la bubye


4 comments:

  1. dah tiba masa nya kinah bertukar kepada internet yang lain plak ^_^

    ReplyDelete
  2. memang apa pun tak boleh kalau internet macam siput sedut kan?

    ReplyDelete
  3. sy pakai wifi..so far ok la...tapi kadang tu ko la jugak line dia..hehe

    ReplyDelete