Monday, 16 September 2013

Menang Segmen Vektor

Assalamualaikum...

Hari ini terlalu pack punya jadual semua kerana adik-adik dah habis bercuti. So kena hantar diorang sorang ke Medan Gopeng sebab basnya tunggu kat situ pastu hantar adik yang bongsu balik sekolah malam pulak hantar adik yang nombor dua ke Terminal Aman Jaya. Penat sungguh hari ni. Pasai tu harini update lambat  sebenarnya bukan nak bercerita pasai penat sebab hantar adik-adik ni tapi entri kali ni nak kobarkan pada semua bahawasanya blog ni baru je memenangi segmen vektor percuma. Macam tak percaya je bila diumumkan sebagai pemenang. Syukur alhamdulillah tak sangka la dipilih sebagai pemenang entri yang kreatif huhu.  

Baru je hantar url entri dan gambar untuk close up. Bila dah dapat nanti barula publish kat sini hehehe. 

Ini gambar yang akan di close up nanti. Kiter tunggu

Nak tau senarai pemenang lain? Boleh klik kat sini


5 comments: