Buat Backlink

  • Monday, September 30, 2013
  • By Kin Naz
  • 6 Comments

Assalamualaikum...

Entri kalini untuk Mama. Mama tanya kinah macam mana nak buat backlink.


Pertama sekali tekan link



Akan keluar


Jadi macamni

Dah siap. Sama jugak kalo nak buat pada banner untuk backlink. Klik pada banner tu dan ikut step atas tadi. Hope mama faham penerangan kinah ni ^_^



You Might Also Like

6 Pengomen Tegar

  1. akk..heheh entri yg tepat mengene batang idung wie heheheh..sama le x regthi wat BACKLINK huhuu....tq bg tau nnt try wat hehehh ^__^

    ReplyDelete
  2. hahaha, salah lah yunk... mama tanya backlink yang tepi sekali tu, yang ada backlink 4u dengan my ping tu sayang.. hihi

    ReplyDelete
  3. tak pe kinah, mama banner pun tak tahu nak backlink... ok pe tuto ni.. hihi

    ReplyDelete
  4. hehehe...cute teacher, cute mistake :P

    ReplyDelete
  5. last time belajar back link dengan Bahrain, ok juga

    ReplyDelete
  6. I Will Provide Seo Blog Comment Service. & niche relevant blog comment service we provide a quality service with 100% Buyer satisfaction and My team Believed in Quality work not Quantity Contact me Now 24/7.

    ReplyDelete