Saturday, 11 March 2017

ADATA HV620 1TB USB 3.0 Stylish and Sleek Portable External Hard Drive

Suka download movie tapi RAM dalam PC dah penuh. Takpun banyak dokumen yang perlu disimpan tapi tak tahu nak pakai external hard drive yang mana. Takpe kinah ada penyelesaian bagi masalah korang. Keluaran daripada Adata Adata - Lazada Malaysia iaitu ADATA HV620 1TB USB 3.0 Stylish and Sleek Portable External Hard Drive - AHV620-1TU3-CBK mungkin dapat membantu.




Product Description: ADATA HV620 1TB USB3.0 Portable External Hard Drive (Black)


The DashDrive HV620 external hard drive offers up to a terabyte of storage capacity, with a sleek and glossy housing that is as easy in the hand as it is on the eye. The latest specification USB 3.0 SuperSpeed interface provides the power and speed needed for conventional storage and backup applications.

Scratch-Prevention Design
A raised lip on the edge of the drive protects the surface from scratching when the drive is laidflat.

Sleek and Glossy
The sleek lines and reflective, smooth surface of the HV620 highlights its thin and elegant overall appearance. It is ideal for those who wish to maintain an aura of professionalism, or show off their technical savvy.  


LED Indicator Shows Transfer Status

A bright blue LED lets you know when data is being read from or written to the HV620. This helps prevent disconnection during read/write operations.

  
USB 3.0
The HV620’s USB 3.0 transmission interface enables transfer rates reach 90 megabytes per second in both read and write. Compared to USB 2.0, in file read/write or data backup, transmission time can significantly up to 70%. Even for large files and data sets, complete backups can be completed and easier.
Key spefications 
  • Scratch-Prevention Design: A raised lip on the edge of the drive protects the surface from scratching when the drive is laid flat.
  • Sleek and Glossy: The sleek lines and reflective, smooth surface of the HV620 highlights its thin and elegant overall appearance. It is ideal for those who wish to maintain an aura of professionalism, or show off their technical savvy.
  • LED Indicator shows Transfer Status
  • USB 3.0
  • 1TB



Features
  • Brand: ADATA
  • Hard Drive Capacity : 1TB
  • Input Type : USB
  • Model : ADATA OFFICIAL STORE-AHV620-1TU3-CBK
  • Size (L x W x H) : 12 x 8 x 3
  • Weight : 0.5
  • Storage Capacity : 1TB

So, berminat tak dengan Adata ni. Kalau berminat bolehla ke Adata - Lazada Malaysia di Lazada.my

Wednesday, 8 March 2017

Kali Pertama Dapat Email Ni

Sejujurnya ni kali pertama kinah dapat email sedemikian. Jadi ada sesiapa yang dapat email macam ni

Hi,

Klien kami daripada ADATA Malaysia, ingin berkerjasama dengan pihak anda untuk kempen terbaru mereka.

Mereka sangat berminat menyertai post ADATA di  blog anda. Berikut adalah maklumat kempen:


Kempen             : Keyword/ Banner Campaign
Bajet                   : RM1,000
Modal                 : CPC & CPS


Jika anda berminat, sila email kembali kepada kami 

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com




Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.

Kisahnya di SINI.


Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...
© Love Is Simple
Maira Gall