Friday, 3 February 2017

Tersenarai Dalam Bloglist Syaz Harzays Minme


Alhamdulillah aritu kinah ada join satu segmen. Akhirnya blog picisan ni tersenarai dalam blog Syaz Harzays Minme 

Semoga dengan terpilihnya blog ni dapat menyemarakkan lagi semangat kinah nak berblog.

Wednesday, 1 February 2017

Menang Top Komentator Bulan Januari di Suria Amanda



Alhamdulillah menang sebagai top komentator bulan Januari di suriaamanda.com . Sebenarnya dah lama tak menang GA hari ni di bulan yang baru ni menang pula top komentator. Alhamdulillah rezeki. Terima kasih kepada kak SA.

Pada yang nak menang top komentator di blog Suriaamanda jom bom banyak-bonyak komen di blog beliau mana tau tuah anda di sana.

Tuesday, 31 January 2017

Giveaway Sephia by Nik Ainaa


Siapa nak join klik pada banner di atas ye. 

Sunday, 29 January 2017

Wanita Cantik Sempurna Pada Umur 31 Tahun


Macam-macam kajian sekarang ni ye. Terbaru wanita kelihatan cantik sempurna pada usia 31 tahun. Ehh abistu yang bawah umur 31 tahun tu tak cantik sempurna la ye huhu. Nak cantik sempurna bukan sahaja cantik luatan sahaja malah dalaman pun kena cantik juga. Kalau luar je cantik dalaman tak cantik tetap juga tak cantik. Tak gitu. Bagi kinah la tak kira la umur 26 ke 28 ke selagi dia bergelar wanita sihat sejahtera cantik la tu. 

Kadang-kadang kajian yang dijalankan penyelidik ni bukannya 100% pun betul. Huhu

1ST GIVEAWAY BY BAJETCIPUTSELEREBESAR


Dah nak close baru nak join huhu. Takpe lagi dua hari je lagi giveaway ni berlangsung. 

Syaratnya cukup mudah hanya follow blog dan IG beliau. Tapi follow IG hanya optional sahaja. Jom tunggu apa lagi marilah kita support giveaway ni. Hadiahnya pun menarik iaitu souvenier dari Korea tu.

Tarikh Pembayaran BRIM

Alhamdulillah semua dah boleh menarik nafas lega apabila Perdanan Menteri kita telah mengumumkan tarikh bayaran BRIM pada 18 Februari nanti. Sebelum ni ada beberapa pihak telah memberi maklumat yang mana bayaran BRIM dipercepatkan adalah tidak benar. 


Semoga BRIM dapat membantu meringankan beban kepada rakyat Malaysia yang mana ketika ini terpaksa menghadapi ekonomi yang tidak stabil dan dapat memberi manfaat kepada semua.
© Love Is Simple
Maira Gall