Friday, 13 October 2017

Prime Burst Cream | Dapat Kembalikan Keanjalan Aset Utama Wanita

Prime Burst Cream| Dapat Kembalikan Keanjalan Aset Utama Wanita Bulan lepas kinah ada join satu giveaway ni hadiahnya Prime Burst Cream (PBC). Alhamdulillah rezeki kinah menang Prime Burst dan wang tunai sebanyak RM25.00. Kinah baru je terima pada minggu lepas. Jadi entri hari ni kinah nak review PBC ni. AWAS ye entri ni untuk bacaan kaum wanita sahaja tau kaum lelaki bila baca ni bolehlah beli untuk si isteri satu hehe. Apa yang pasti Prime Burst Cream dapat kembalikan keanjalan aset utama wanita.


Bila dah kahwin dan ada anak dah tentu aset utama tu semakin kendur dan shape pun lari dah tak macam zaman anak dara dulu. Apabila jadi macam ni confirm rasa down sangat kan. Tapi ada sesetengah tu, tak kisah pun aset dia kendur macam tu. Ni kinah nak story tentang satu produk yang dapat membantu kembalikan semula keanjalan aset utama tu. Produk apa tu? Prime Burst Cream (PBC) namanya.


Antara Kelebihan PBC ialah

  1. Membesarkan payudara dalam masa yang singkat
  2. Melembutkan dan memantapkan payudara
  3. Menegangkan kulit payudara bagi mengatasi masalah kendur
  4. Menghasilkan tisu payudara dan peraliran darah.

Apa yang penting PBC tiada bahan aktif dan dijamin selamat dan baik untuk kesihatan. Ni yang paling penting, mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).


Untuk pengetahuan semua, PBC ni bukan sahaja berada di pasaran Malaysia sahaja tau malah di luar negara. Wowww hebatnya penangan PBC ni. Ehhh korang tak nak cuba ke? Kinah dah cuba dah hasilnya memang aummm haha. Baunya pun wangi sangat, macam pakai minyak wangi. Perlu ingat ye, apabila datang bulan, hentikan buat sementara waktu. Dah ok nanti baru sapu balik.

Antara testimoni yang diterima.




Untuk maklumat lanjut boleh layari

6 comments:

  1. Assalamualaikum wrmbth sis Kinaz

    Salam jumaat

    semoga kita semua di berkati

    ReplyDelete
  2. pbc membantu kaum wanita...thanks pbc....kak lina pun suka sangat guna pbc ni wangi giler...

    ReplyDelete
  3. cocok bangat untuk kaum wanita, terutama agar istri2 bisa selalu tampil cantik di depan suami, berhias diri depan suami kan ibadah

    ReplyDelete
  4. wow I am actually interested, does it really work?

    ReplyDelete