Thursday, 3 August 2017

MERDEKA GIVEAWAY BY PENSELDUABEE.BLOGSPOT.COM

Klik di sini

MERDEKA GIVEAWAY BY PENSELDUABEE.BLOGSPOT.COM|

Ni adalah Giveaway yang pertama kinah join untuk bulan ni. Sempena bulan kemerdekaan ni kinah nak ajak semua untuk sertai satu giveaway yang menarik tau. Rugi korang tak join. Syarat pun simple je. Giveaway ni berlangsung dari 1 Ogos hingga 31 Ogos. Macam biasa kalau nak join klik di bawah banner tu tau.

7 comments:

  1. dtg jengok dr giveaway yg sama ni.. gut luck ye.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana menyertai MERDEKA GIVEAWAY BY PENSELDUABEE.BLOGSPOT.COM . Senarai peserta Giveaway sudah keluar. Sila rujuk link http://penselduabee.blogspot.my/2017/09/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html untuk memeriksa samaada cukup follow semua sayarat atau tidak bagi mengelakkan penyertaan terbatal.

    ReplyDelete