100Comments.com - Review And Share Your Opinion

by - Friday, June 23, 2017


Teruja nak mencuba keluaran terbaru sesuatu produk, tapi tak tau sejauhmana keberkesanan produk tersebut. Biasanya sebelum kita membeli sesuatu barangan mesti nak belek dulu testimoni daripada pengguna. Ok ke tidak barang tu. Tak ok nanti rugi pulak. Kebiasaannya kalau kita nak membeli tu, kita akan "google" tengok berapa banyak testimoni produk tu, kalau banyak yang bagi feedback positif baru lah nak beli kalau tak banyak bye bye jawabnya.

Untuk pengetahuan semua, sekarang ni korang tak payah dah susah-susah nak "google" satu-satu testimoni. Sebabnya dah ada satu laman web yang mengumpulkan lebih seribu testimoni barangan keluaran terbaru. Korang boleh cari review atau testimoni mengikut kategori seperti kesihatan dan kecantikan, barangan bayi, keperluan dapur, serta jenama yang dikehendaki. Nak tahu nama website tu? Namanya 100comments.com

Mudahkan, so korang tak payahla lepasni susah-susah nak "google" satu-satu. Dah jimat masa kat situ. Selain membaca review daripada pengguna lain, korang juga boleh menghantar review korang sendiri tau. Best tak? Review yang kita sumbangkan tu, sedikit sebanyak dapat membantu pengguna lain membuat keputusan untuk membeli atau sebaliknya.

Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut, boleh layari website ini 

You May Also Like

1 Pengomen Tegar

  1. Wahh bestnyaa.. lepasnie senanglah nak cari review produk

    ReplyDelete