Thursday, 25 May 2017

# General # Informasi

Motherhood Rangkaian Beli Belah Keperluan Bayi

Tak lama dah nak puasa. Ada yang awal-awal dah buat persiapan untuk beraya katanya tak nak kelam kabut nanti. Betul jugak tu. Selain sibuk buat persiapan untuk beraya, ada juga yang sibuk membuat persiapan untuk menyambut kelahiran baby nanti. Jadi, bagi memudahkan bakal ibu-ibu atau pun yang dah bergelar ibu untuk mencari keperluan baby, keperluan ibu lepas bersalin, anak kecil dan kanak-kanak, jadi kinah nak suggest pada korang satu laman web ni. Laman web ni khusus untuk barangan baby je daripada A hingga Z. Jadi para ibu-ibu tak payah la nak pening kepala nak cari barang baby. Sekarang ni semua dah mudah. Semuanya di hujung jari je cuma korang klik je Motherhood

Di Motherhood semua kelengkapan yang diperlukan adalah complete yang mana merangkumi pelbagai kategori seperti mainan, makanan bayi, lampin pakai buang, mandian, stroller dan sebagainya.



Selain tu, di Motherhood juga kita dapat maklumat dan info yang berguna seperti tips keibubapaan, panduan penyusuan yang betul, perkembangan bayi dan juga resepi yang sesuai untuk si manja korang. Menarikkan!! Selain membeli barangan dapat juga info yang berguna. So jangan lupa tau save web ni, mana tau tiba-tiba memerlukan http://story.motherhood.com.my

Untuk pengetahuan semua, segala produk yang terdapat di Motherhood merupakan jenama yang terkenal di seluruh dunia. Jadi tak payah pening-pening dah nak pergi shopping mall nak beli barang belum lagi dengan anak meragam tak dapat la nak belek lama-lama dan ada juga ibu-ibu yang dah sarat tak larat nak jalan lama-lama. Bila ada Motherhood ni apa brand yang biasa kita pakai klik je pastu sampai depan rumah. Lebih daripada 20 jenama yang dipercayai oleh semua ibu ada di sini.

Sebahagian daripada jenama yang terdapat di Motherhood

Korang jangan la risau, pelbagai testimoni telah diterima dan majoriti berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh team Motherhood tau dan jika ada masalah dengan barang yang diterima korang boleh request sama ada nak return ataupun refunds bolehlah rujuk di sini.



Sebahagian daripada testimoni


Ehh ada lagi tau, istimewanya Motherhood ni selalu buat promosi kaw-kaw murah dari super market. So, para ibu-ibu kenala rajin bukak Motherhood ni kot-kotla barang yang ibu-ibu berkenan ada sale. Untuk pengetahuan semua, Motherhood juga turut menawarkan Today's Special k. Haa kalau terlepas kena tunggu lagi.










Banyakkan promosi tengah berlangsung. Jangan tunggu lama-lama nanti promosi habis jangan nangis kat bucu katil pulak kui kui.

1 comment:

  1. best dapat beli belah dalam satu laman web yg sediakan pelbagai jenis brgn kan =)

    ReplyDelete

loading...

Total Pageviews