Jatuh Cinta Dengan Lagu Menahan Rindu

Entah macam mana boleh terjebak dengar lagu dendangan Wani Hasrita yang dikatakan lebih daripada 11 juta view. Wowwwww. Mulanya kinah pun tak tahu wujudnya lagu ni. Kinah tau pun daripada Melodi minggu yang lepas-lepas tak ingat bila. Bila dengar sikit je ehh sedapnya lagu ni, terus kinah bukak youtube nak dengar full song.

Wani Hasrita
Lirik lagu Menahan Rindu

Sejenak Ku termenung
Awan Pun mulai murung

Tiada Siulan siulan burung burung
Menemani Hari ku
Menemani Sepi ku
Tersiksa Angkara menanggung rindu
Oh angin

Kau kirimkan kalimah kasihku
Agar dapat ku dengari kalamnya berbunyi
Biarpun sekadar cuma
Memujuk Hati
Akan Ku terus berdiri hadapi semua ini

Biarlahku Bersendirian

Terkurung Dalam kenangan silamku
Biarlah Aku
Menahan Rindu

Oh Angin

Kau Kirimkan kalimah kasihku
Agar Dapat ku dengari kalamnya berbunyi
Biarpun Sekadar cuma
Memujuk Hati
Akan Ku terus berdiri hadapi semua ini
Biarlahku Bersendirian

Terkurung Dalam kenangan silamku
Biarlah Aku
Menahan Rindu
Menahan Rindu

You Might Also Like

6 Pengomen Tegar

  1. lagu sedap, suara sedap, muka cantik. pakej ni hehe

    ReplyDelete
  2. Harap bintang YT Mesia terus bertambah... ;)

    ReplyDelete
  3. nak follow ..tapi kat mana ni ya

    ReplyDelete
  4. klik iklan kat blog saya ya dek hehehe...

    ReplyDelete
  5. Suka dengar lagu ni versi Usop mentor 😄

    ReplyDelete