Saturday, 22 April 2017

# Informasi # Macam-macam

Brands Outlet Ampang Point Buat Hal

Betul weh Brands Outlet di Ampang Point buat hal. Mana taknya diorang tengah buat clearing stock. Harganya dari RM10.00 hingga RM20.00. Haaaa macam tak percayakan. Mana nak dapat harga macam tu kat tempat lain. Kitorang pun pilih punya pilih dapat la satu seluar jeans berharga RM20.00 dan blouse RM20.00. 
Haa nampak tu kain baju berlonggok tu. Semua berlonggok ni RM10.00

Bergantung ni kebanyakkannya RM20.00 

Haish nampaknya nanti nak pergi lagi. Itupun kalau ada lagi la. Sebab masa pergi tu ramai orang memborong. Banyak saiz yang kita nak orang dah rembat dulu hehe.

7 comments:

  1. Bila jualan murah ni? Smlm SA beli baju kat sini xde plak sale...saje je tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh dah xde ke? Dah sold out la tu. Aritu kinah pergi hari khamis. Lewat nak update sebab line tenet slow.

      Delete
  2. ini kalau sally g mmg takde saiz lgsg ni..hahahaha :P

    ReplyDelete
  3. Brands outlet selalu sangat murah-murah dia punya discount! stress tahu tak kalau tak dapat beli haha.

    ReplyDelete
  4. Alamak ruginya dah terlepas dah..huhu.

    ReplyDelete

Total Pageviews