Mesin Basuh Butang Kari

by - Thursday, March 16, 2017

Panasonic baru sahaja melancarkan mesin basuh dengan button KARI. Jangan cari kat Malaysia ni sebab mesin ni tak ada lagi kat Malaysia. Mesin ni direka khusus untuk orang di New Delhi sebab diorang suka makan kari. Nampaknya Malaysia pun kena ada juga mesin ni sebab orang Malaysia suka juga makan kari dekat kedai mamak.


You May Also Like

7 Pengomen Tegar

  1. wahh mcm mana tu butang kari

    ReplyDelete
  2. lahhh, ingat ada kat Malaysia. orang Malaysia pun suk amakan kari. kari dal, kari kepala ikan, kari ayam

    ReplyDelete
  3. oh maksudnya ada button kari (untuk membersihkan pakaian yang ada kari) hehe (^_^).

    ReplyDelete
  4. Hah kena buat button kari,sos,kicap,lipstick,bedak ni. kekeke

    ReplyDelete
  5. hahahahaha lawak pula butang kari. serius kena ada dekat malaysia ni. kita pun banyak juga makan kari mamak! hehe.

    ReplyDelete
  6. ooo maknanya boleh hapuskan kekotoran dari kari dengan salah satu butang...amenda la macam payah sangat dia nak explain erk..suratkhabar ni pun...

    ReplyDelete