Wednesday, 29 March 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Sebut je Lazada semua orang tahu. Baru-baru ni Lazada mengadakan Lazada Birthday Sale sempena anniversarry ke lima. Harganya semuanya tak masuk akal banyak pilihan pulak tu. Murah hati Lazada buat contest lagi untuk blogger. Kinah pun nak mencuba nasib lagi la. Lazada Birthday Blogger Contest aritu mungkin bukan rezeki kinah mana la tau mungkin rezeki anak kinah pulak.

Jomlah ramai-ramai join Lazada's Big Baby Fair pula. Contest ni berlangsung dari 27 Mac 2017 sehingga 2 April 2017 ni dimana ibu-ibu akan mendapat diskaun istimewa sebanyak 85%. Hadiahnya pula 6 blogger bertuah akan menerima baucer sebanyak RM500.00 setiap orang. Eh banyak tu.





Oklah nak join contest ni kena jawab soalan tau. Ala macam kita jawab masa contest Lazada Birthday aritu tapi kali ni berkisar pasai bayi. 

Jenama Diapers menjadi kegemaran




Sejak Marzaqah Thahirah lahir lagi berbagai jenama kami guna untuk dia. Daripada Whopee, Pet Pet, Drypers semua. Dalam banyak-banyak jenama tu Drypers adalah terbaik. Masa tu kami guna Drypers Wee Wee Dry. Tapi sejak Drypers buat perubahan macam dah tak sesuai dengan dia. Bontot pun naik rashes. So nak tak nak kami terpaksa cari lain. Sejak adik ipar perkenalkan Tesco Loves Baby masalah kami dah selesai. Murah pun murah. Apa yang penting dah tak bocor dan pelekatnya pula memang terbaik. Tak mudah tercabut sesuailah dengan Marzaqah Thahirah yang semakin aktif tu.

Susu Formula menjadi Pilihan




Susu formula menjadi pilihan ialah Dutch Lady. Selain daripada murah Thahirah pun serasi dengan susu ni. Tambah pula ada tiga jenis flavour Biasa, Madu dan Coklat. Kalau guna susu mahal sekalipun kalau dah sembelit dan tak sesuai tak guna juga. Jadi susu Dutch Lady menjadi pilihan untuk Thahirah. Diingatkan hanya susu ibu sahaja yang terbaik tau.

Produk daripada Lazada yang diingini

Bila soalan salah satu produk daripada Lazada yang kita nak mulalah sesi penjelajahan. Nak pilih ape ye.  Sebenarnya bila bukak je web Lazada mulalah rambang mata. Dahlah banyak pilihan dan jenama-jenama terkenal pada masa ni la kita nak buat survey mana satu yang menjadi pilihan hati. Lepas puas belek site Lazada ni produk yang kinah pilih ialah jeng jeng jeng

V
V
V
V
V
V
V
V
V

   Tommie Tippie Closer To Nature Electric Breast Pump and Bottle Bundle Set. 

Ha senang satu set terus. Tak payah beli asing-asing. Harganya ok not bad nak dibandingkan dengan jenama lain. Mesti korang fikir kinah ni pregnant lagi ke? Eh takla ni untuk future baby. Kan dalam syarat ada dinyatakan or future baby. So kiranya nilah wishlist kinah daripada Lazada. Nanti ada new baby kan senang dah ada ni semua tinggal nak guna je. 

Eh tunggu apa lagi jomlah join tarikh tutup bukannya lama lagi. Siapa nak join baca syarat kat bawah ni dulu tau

1. The contest runs from 27 March until 2 April 2017 (11.59pm). 

2. Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: 

a. What favourite brand of diapers for your baby (or future baby)? 
b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)? 
c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children). 

3. The Article must contain screenshots for the product mentioned in point 2c. 

4. Blog posts must be titled "Lazada Malaysia Big Baby Fair". 

5. Blogger need to mention Lazada's Big Baby Fair (http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/) that will take place from March 27 to 2 April (where you can find special discounts up to 85%!). 

6. Contestants are required to submit the link to their post via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada Big Baby Fair Blogger Contest 

7. Contestants are welcomed to post the article in any language. 

8. You do not have to be a mommy blogger to join. Any blogger is allowed to participate in this contest. 

9. Winners will be selected at random.


Wish me luck guys. ☺


6 comments:

loading...

Total Pageviews