Friday, 24 February 2017

Realiti Kehidupan Di Zaman Ini


Inilah realitinya masa kini. Baru dapat gaji ada je yang menanti. 

7 comments

  1. hmmmmm setuju sangat. kerja untuk bayar bil-bil dan hutang ja. selebihnya untuk kita tinggal berapa ja la.

    ReplyDelete
  2. Memang pun. Hutang dah tunggu setiap hjung bulan. Nasib rakyat ...

    ReplyDelete
  3. Huhuhu kehidupan sekarang yang memerlukan duit sepanjang masa.. Masuk toilet pown dah mahai skrg ni.. ngeeeee

    ReplyDelete
  4. sangat-sangat betul T_T dapat br1m pun..sekali keluar dah habis bayar segala macam..huhu

    ReplyDelete
  5. Betul sangat ni!! Risau pulak lagi setahun dah nak habis belajar. Macam mana lah life time tu nanti TT_TT

    ReplyDelete
  6. bagi kami yang gaji kecil ni dah lama tanggung mcm mcm beban bermula dari sewa rumah, belanja anak sekolah (mujur anak tak naik bas sekolah), bil air dan bil elektrik, minyak motosikal, top up handfon, instalment kereta (itu pun kereta secondhand) dah tak larat nak merungut dah...

    ReplyDelete
  7. Betul sangat...gaji kerja hakiki dah tak mencukupi..kene cari extra income..sebb tu Allah sangat suka kita berniaga 😊

    Jemput singgah blog saya..
    www.ladysara84.blogspot.com

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall