Tuesday, 7 February 2017

Menang Giveaway daripada Blog Ana Suhana

Sebenarnya semalam dah umum pemenang. Alhamdulillah rezeki pada bulan Februari ni. Pada asalnya hanya 5 orang sahaja pemenang oleh kerana yang join 81 orang jadi hadiahnya bertambah menjadi sepuluh orang. Kinah join pun dah last minit. 

Hadiahnya? Sourvenir daripada Korea. Apakah dia? Kinah pun tak pastila. Oh ye kinah dah ambil bungkusan di pejabat Pos Laju tadi. Seperti yang dijangka hadiah daripada kak Suria Amanda. Apakah hadiahnya? Haaa kinah dapat planner. Ok la. Planner tu bolehla digunakan untuk list barang dapur hehe. Kinah bukannya kerja lagi nak kejar dateline huhu.



11 comments:

  1. Alhamdulillah..sampai gak hadiah..thanks ye kinah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya ari jumaat aritu kak. Takda kat rumah so kena g pos laju ambil. Maaf lambat update

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki Kinah. InsyaAllah by next week Ana pos semua sourvenir ye ❤

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, tahniah sis.. =) Murah rezeki awak..

    ReplyDelete