Thursday, 23 February 2017

Giveaway Pre-Loved Buku 2017


Kali ni kinah nak join satu giveaway pada kinah sangat menarik. Sebab apa? Sebabnya hadiahnya pre-loved buku. Jika ditakdirkan kinah dapat buku pre-loved ni kinah nak buku Paranoia dan Selumbar.

Sebab apa kinah pilih dua buah buku ni? Sebabnya kinah tak ada lagi buku ni. Jadi dengan adanya giveaway ni bolehlah kinah menambah koleksi buku yang sedia ada. Lagipun koleksi buku yang kinah ada kebanyakannya kisah cinta. Apa salahnya sekali sekala tukar genre pulak. 

So, pada yang nak join tu klik banner je. Syaratnya pun mudah je.

2 comments

  1. terima kasih sebab join GA :) . minta maaf sebab lambat umum pemenang :) Petang @ Malam nih, saya update pemenang ye :)

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall