Sunday, 5 February 2017

Freebiesland untuk Free Sample

Hari Jumaat lepas ada terima sekeping surat daripada pos laju. Surat pemberitahuan sebab tuan punya surat tak ada di rumah. Hehehe memang keluar pun. Kena la pergi ambil di pejabat Pos Laju. Rasanya hadiah daripada kak Suria Amanda kot. Tunggu je la esok apa kandungannya ye dan kinah akan update entri tu nanti.

Oh ye baru-baru ni kawan kinah ada up status tau dia dapat free sample. Katanya dia dapat daripada freebiesland. Kinah pun teruja juga dengarnya sebab kinah pun suka free sample ni. Apa yang penting kita kena rajin follow up kadang-kadang ada yang dah expired. Macam-macam-macam ada tau. Daripada shopping, food and beverage, kids and mom, fashion and beauty. Siapa berminat bolehla pergi jengah web ni freebiesland.my


1 comment: