Friday, 20 January 2017

Seksanya Gatal-Gatal Ni

Sejak dua menjak ni kinah dah jarang update blog biasala kekangan masa tambahan pula baru-baru ni kinah diserang virus apa nama entah la. Tiba-tiba je gatal-gatal. Peliknya kinah sorang je yang kena. Ingatkan kurap sebab rupa macam kurap lepas bubuh minyak cap kaki tiga tu nampak sama je tak ada apa perubahan pun jadi kinah ajak suami pergi hospital nak cek apa menda la gatal-gatal kat kaki sebelah kiri.

Lepas amik darah doktor kata awak dijangkiti virus. Jadi doktor bagi ubat tahan sakit, antibiotik dan uba krim. Lepas dah sapu dan makan antibiotik tempat gatal tu dah semakin kering. Macam-macam penyakit virus dan sebagainya tambahan pula dengan peningkatan penduduk dan pertambahan kedatangan warga asing telah memburukkan keadaan.  

Cara kehidupan mereka yang berbeza dengan kita sedikit sebanyak akan memberi kesan kepada kita terutamanya penyakit bawaan dan sebagainya. 


2 comments

  1. Semoga cepat sembuh kak Kinah, mai haritu masa baru tidur kat tilam rumah sewa, terus kena gatal2 belakang, berparut sampai sekarang, sedihnyaaa....

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall