Objek Pelik Ditemukan di Pantai Muriwai, Auckland

by - Tuesday, December 13, 2016



Objek ganjil yang dipenuhi teritip ditemukan terdampar di pantai Muriwai, Auckland dan telah menimbulkan tanda tanya dalam kalangan penduduk setempat.

Objek berkenaan ditemukan oleh seorang wanita, Melissa Double­day yang kemudian memuat naik gambar tersebut dalam laman sesawang masyarakat kawasan Muriwai dan Waimauku.

“Hanya ingin kepastian jika ada sesiapa yang tahu mengenai objek ini yang terdampar di pantai Muriwai,” soal Doubleday.

Objek ini muncul setelah berlakunya gempa bumi di New Zealand pada 2 bulan yang lalu. Apakah objek ini sebenarnya? Hanya Allah S.W.T je yang tau.

Sumber ini dipetik daripada Utusan Online.

You May Also Like

4 Pengomen Tegar

  1. Pelik jugak ye..apakah benda tu? ada gambar tapi tak tau apa huhu

    ReplyDelete
  2. Subahanallah...mcm tupa burung hantu pun ada. wallahualam

    ReplyDelete