Monday, 26 December 2016

# Luahan Hati

Dah Tukar Pelan La Pulak

Perasan tak sekarang ni Celcom dah tiada pelan internet burung hantu. Sekarang ni Celcom buat pelan baru iaitu pelan internet asas untuk RM1.00 tapi tiada had untuk satu hari sahaja manakala RM7.00 untuk seminggu. Dah tak ada yang bulanan dah. Aish internet asas faham-faham je la slow connection yang kinah geramnya dengan celcom ni pelan internet burung hantu masih ada lagi kuotanya. Tiba-tiba je dah tiada pelan tu. Kiranya burn macam tu je la. Dah la tak berbaloi. Line sekarang ni kejap ada kejap tak ada. Siapa yang pakai Celcom? Jadi macam kinah tak?

Kata pengguna setia, ini yang dibalasnya. Nak tukar nombor sayang. Nombor ni pakai masa zaman belajar dulu tambahan pula dah daftar dengan perbankan internet. Susah la macam ni. Grrr. Sorry ye hari ni entri meluahkan perasaan. Sakit hatilah dengan Celcom ni.


4 comments:

  1. seriuslah? mai skrg pakai xpax yg baru tu, kalau bt hal jugak xtahulah celcom ni..

    ReplyDelete
  2. tukar plan la. xpax tu ada mcm2 pakej. pilih mana yg berkenan mengikut kesesuaian gaya hidup n penggunaan.

    ReplyDelete
  3. C E O celcom tengah metting
    dng jurufakar2 mereka
    dalam mengendalikan case
    begini harap bersabor yer..

    ReplyDelete
  4. Murah RM1 je.. Tapi kalau slow tu yang tak puas hati. Macam reen guna plan dari Celcom yang terbaru.. Dapat free 10GB internet asas dan 10GB facebook..

    Untuk facebook laju. Tak ada masalah.. View video pun cantik je.

    Tapi.. Untuk internet asas.. Kena banyak bersabar. Nak blogwalking pun rasa semput.. Lama tunggu load. Geram sangat.. Reen beli internet yg RM50 untuk 10GB..

    Baru la ada feel nak datang blogwalking.. Nak update blog.. Hehee

    http://www.reenri.com

    ReplyDelete

Total Pageviews