Ranking Alexa

  • Wednesday, November 02, 2016
  • By Kin Naz
  • 6 Comments


Setelah hampir sebulan kinah mula aktif berblog, alhamdulillah ranking alexa dah ada peningkatan. Dah ada ranking Malaysia. Masa mula-mula dulu tiada ranking lagi. 
Ranking ni masa baru je aktif. Banyak betul nombornya.

Ha yang ni setelah hampir sebulan berblog. Misi pertama tercapai iaitu nak ada rank di Malaysia. Misi yang seterusnya ialah nak mengecilkan lagi bilangan rank. Terima kasih kepada semua yang support blog kinah ni. Kalau tiada support daripada semua kinah tak akan dapat rank macam ni. Keep it up..




You Might Also Like

6 Pengomen Tegar

  1. tahniah ada ada dlm list..Unni masi xda..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih unni. Kena usaha lagi ni

      Delete
  2. tahniah kin . good luck . teruskan berblog ya .

    ReplyDelete
  3. Tahniah kinah..
    semoga terus mantap blognya..

    ReplyDelete