Kenapa Tak Boleh Sidai Baju Dalam Rumah

  • Tuesday, November 08, 2016
  • By Kin Naz
  • 7 Comments

Pada kali ni kinah nak kongsi kepada semua 5 kesan menjemur pakaian di bilik. Sebenarnya kinah pun sidai baju dalam bilik. Tapi bilik ni dikhususkan untuk sidai baju kerana bilik ni ada pengudaraan yang bagus. Bagi kinah mana-mana tempat pun ada bahayanya. Tapi bagi mereka yang macam kinah mesti ada sebab-sebab tersendiri terutama bagi mereka yang tinggal di apartment,flat,kondominium dan pangsapuri. 






Sumber: Kami Memang Sporting

You Might Also Like

7 Pengomen Tegar

  1. Mai suka rasa baju kering lepas kutip dari tgh panas, rasa bersih, mind set kot, hahaha.

    ReplyDelete
  2. Good Info and thanks for sharing

    ReplyDelete
  3. sebab tu lah kak liya suka g dobi ja sbb umah mmg xda space nk menyidai selain dlm umah huhuhu

    ReplyDelete