Saturday, 22 October 2016

Teringin Nak Dapat CPUV Dari Nuffnang


Assalamualaikum semua. Hmm agak lama juga kinah tak dapat iklan bermeter selepas kinah dah tak aktif dulu. Bila tengok blogger lain update dapat CPUV terdetik dihati ni nak iklan macam tu juga. (Sebenarnya jeles hehe) Bolehlah tambah pendapatan dengan keadaan ekonomi sekarang kejap naik kejap turun. Dulu memang UV kinah tinggi. Sekarang ni ada naik turun. Kinah cuba curi masa untuk update setiap hari walaupun kadang-kadang ada kekangan masa. Ada masa tapi idea pulak tak ada. Jadi terbiar macam tu je la. Haraplah nuffnang bermurah hati. Setakat ni jumlahnya hampir nak cash out itupun peram dekat dua tahun tak gerak-gerak. Huhu


1 comment

  1. Senang je nak dapat CPUV ni..

    1st Letak iklan ikut ketetapan yg nuffnang bagi.
    2nd Jangan letak iklan yg menjadi 'musuh' kpd nuffnang.
    3rd Pastikan blog sentiasa diupdate, utk pastikan ada visitor konsisten blog.
    4th Lepas letak iklan, hantar tiket pertanyaan samada iklan dah dipasang betul atau tidak. Tanya berkaitan CPUV jugak. Apa2 pertanyaan terus hantar tiket. Barulah pihak nuffnang tahu anda serius.

    Cuba dulu, mesti dapat CPUV punya :)

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall