Monday, 31 October 2016

Stressnya Arghhhh

Aduhai naik pinar mata ni duk menggodek blog ni. Minta maaf la ye bila korang datang ke sini blog jadi haru banyak. Kinah duk godek-godek blog untuk template yang baru. Dah jumpe dah yang berkenan di hati tapi spoil bila tang menunya serabut. Kinah ni edit pakai phone nak pakai laptop dia buat hal pulak. 

Dah elok adjust code ini, code lain pulak yang kacau. Penat main-main code ni. Iklan pun ntah mana. Hai entahla. Sakit hati pulak kita. Siapa pandai main code ni bole tolong kinah tak?


Serius kinah dah give up. Dah tak larat nak godek dah. Tujuan kinah nak tukar template disebabkan kinah nak ada kelainan daripada template yang terdahulu yang mana template dulu banyak berkonsepkan bunga, kartun jadi bila dah jadi mak orang kenala macam mak-mak orang. Cbox kinah pun tak tau nak cakap biasala bila kita update, kita blogwalking pakai phone sedikit sebanyak akan jadi typing error ataupun tersentuh abjad lain. Secara automatik Cbox kinah dia dah upgrade. Lain sangatla. 

9 comments

  1. sama la kinah.. blog Unni pun dlu macam ni skg ni picture plak error.. btw dont giveup!!! In shaa Allah mjadi.. slow2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula unni. Tang lain ok dah. Tang menu tu serabut sikit

      Delete
  2. Assalamualaikum...
    salah satu sebab Cik Nur tak nak bermain dengan code...
    chaiyookkk kinah...

    ReplyDelete
  3. ini pun kira ok juga template ni (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula ucing. Dah ok dah ni. Cuma menu je yang serabut

      Delete
  4. Jgn give up tau kinah. Try lagi. kalau tak boleh jugak mintak tolong blogger lain yg pandai :)

    ReplyDelete

© Love Is Simple
Maira Gall