Kasut Pertamaku

  • Thursday, September 29, 2016
  • By Kin Naz
  • 6 Comments


Assalamualaikum semua. Kali ni kinah nak story sikit pasai kasut. Ni kasut kinah ke??? Ehh bukanla kasut kinah ni. Ni kasut anak dara kinah Marzaqah Thahirah. Suka die dengan kasut ni. Siap ada bunyi beep beep lagi. Lagipun dah tak lama dah dia nak sambut ulangtahun kelahirannya yang pertama. Alhamdulillah dah besor anak ibu ni ha.

Tak tahu la kenapa mostly baju seluarnya kebanyakannya warna pink hihi. Obses betul ibunya dengan warna pink sampai ayahnya kata dah takde warna lain ke ibu haha. Kinah tak kisah pun apa yang penting




You Might Also Like

6 Pengomen Tegar

  1. Cute kasutnya... biasalah anak perempuan,, pink forever... hihi

    ReplyDelete
  2. Biasalah anak perempuan.. pink forever.... cute kasut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perempuan ngan pink tak leh dipisahkan

      Delete
  3. kiutnya, kaler pink. Tiap tahun lah beli kasut baru utk anak dara lepas ni. Kaki dorang cepat memanjang

    ReplyDelete